top of page
N-Joy Residence Curacao

Altijd al op vakantie gewild naar het zon overgoten Curaçao? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

N-Joy Residence is een nieuw vakantieresort bestaande uit vier appartementen. Alle vier de appartementen zijn beschikbaar voor maximaal 4 personen maar daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om met meerdere personen van uw vakantie te genieten door meerdere appartementen te boeken. 

De appartementen grenzen direct aan een groot gezamenlijk zwembad waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken. Bij het zwembad zijn heerlijke ligbedden aanwezig waarop u heerlijk kunt genieten van de zon en aan uw kleurtje kunt werken. Wanneer u liever een plekje in de schaduw wilt, kunt u gebruikmaken van de grote palapa. 

Er is een grote parkeerplaats op het afgesloten terrein aanwezig waar u uw auto kunt parkeren. 

 

Op het gehele terrein van N-Joy Residence kunt u gebruik maken van gratis Wi-Fi.

U kunt altijd bij ons terecht voor vragen en informatie. Wij kunnen u informeren over alles wat Curaçao te bieden heeft en wat u vooral gezien en gedaan moet hebben voordat u het eiland weer verlaat! 

Locatie

N-Joy Residence is gelegen in de wijk Brakkeput Abou. Dit is een rustige en centrale wijk nabij het Spaanse Water en de wijk Jan Thiel. Het bekende strand van Jan Thiel is dan ook gelegen op nog geen 10 minuten rijden met de auto. Ook het centrum van Willemstad ligt op 15 minuten afstand, waar u kunt genieten van diverse bezienswaardigheden zoals de gekleurde huisjes op de Wilhelminakade, de Pontjesbrug en de drijvende fruitmarkt. 

In de buurt van N-Joy Residence zijn er diverse supermarkten te vinden, zoals Van den Tweel (Albert Heijn), Esperamos en Vreugdenhil, waar u terecht kunt voor al uw boodschappen. Wanneer u ’s avonds ergens een hapje wilt gaan eten zijn er in de nabije omgeving diverse gezellige restaurantjes te vinden. Op loopafstand bevindt zich grillrestaurant Brakkeput Mei Mei. 

Verder zijn er over het gehele eiland diverse prachtige stranden te vinden welk zeker de moeite waard zijn om te bezoeken! 

Klik op de foto's hieronder om te zien wat er in de omgeving te doen is:

Algemeen

bottom of page