top of page
105_edited_edited.jpg

Over ons

Bon Bini
Wie zijn wij?

Wij zijn Niels, Joyce, Steve & Jack en zijn het gezicht achter N-Joy Residence. Wij zijn in januari 2015 verhuisd naar Curaçao om onze droom waar te maken. Joyce heeft in 2012 stage gelopen op het eiland en vanaf dat moment dacht zij nergens anders meer aan. Ook Niels is na een lange vakantie verliefd geworden op de mooie witte stranden, het Caribische leven en het prachtige weer. In september 2014 hebben wij dan ook besloten om te gaan wonen op het mooie eiland Curaçao.

 

Wij zijn begonnen met het verhuren van 2 appartementen bij ons woonhuis onder de naam N-Joy Appartementen. Aangezien wij veel meer aanvragen kregen dan dat wij beschikbaarheid hadden en wij veel plezier ervaarden in het verhuren van appartementen aan toeristen hebben wij besloten om te gaan uitbreiden. 

In 2021 is ons nieuwe project N-Joy Residence ontstaan. Deze appartementen hebben wij zelf ontworpen en ingericht waarbij overal rekening is gehouden om een zo fijn mogelijk verblijf te kunnen hebben.

Joyce focust zich op de verhuur van de appartementen. Zij verwerkt alle boekingen, doet de marketing en zorgt voor een warm ontvangst. Niels zorgt dat alles functioneert en er mooi uit ziet. Hij is vaak aanwezig bij de appartementen zodat u altijd terecht kunt voor vragen en/of tips.

Wij hopen dat u bij N-Joy Residence net zo een geweldige ervaring zult beleven van het eilandleven als dat wij iedere dag doen en dat het een onvergetelijke vakantie voor u zal zijn.

Wij hopen u snel bij N-Joy Residence te mogen verwelkomen!

Team N-Joy Residence,

Niels, Joyce, Steve & Jack

106_edited.jpg
TEAM
 
NIELS
JOYCE
WhatsApp Image 2023-06-16 at 09.25.01.jpeg
STEVE
WhatsApp Image 2023-06-16 at 09.22.16.jpeg
JACK
bottom of page