top of page
Blije Rust Resort Appartement

Bent u op zoek naar een 2e woning op Curaçao? Of wilt u graag investeren op Curaçao? Dan is dit appartement mogelijk het perfecte object voor u. Wij bieden een appartement aan op het Blije Rust Resort I.

Het appartement

Kenmerken:

- keuken met combi oven-magnetron

- woonkamer met openslaande deuren naar privé terras

- 2 slaapkamers, beide voorzien van inverter airconditioning

- 1 badkamer

- 1 gastentoilet

- privé terras

- warm water d.m.v. boiler

- Vermaas shutterramen met muggenhorren

- Europese 220V stopcontacten

- Bouwjaar 2018

Het Resort

Op het resort bevinden zich in totaal 40 appartementen. Er is een grote parkeerplaats in het midden van het resort. Links van de parkeerplaats zijn 20 appartementen die samen een zwembad delen en rechts van de parkeerplaats zijn 20 appartementen die samen een zwembad delen.

Het is een veilig resort. Het is volledig ommuurd en alleen toegankelijk via een elektrische poort.

Er is een grote parkeerplaats waar elk appartement 1 eigen privé parkeerplaats heeft. Tevens zijn er diverse gastenparkeerplaatsen. Daarnaast beschikt elk appartement over een eigen berging. Handig voor het plaatsen van schoonmaakspullen, koffers of evt. fietsen.

Op het resort zijn huisdieren niet toegestaan.

 

Locatie

Het Blije Rust Resort is gelegen in de wijk Sint Michiel. Het resort grenst aan het bekende Blue Bay Golf & Beach Resort. Het strand van Blue Bay is gelegen op circa 5 minuten rijden met de auto. Ook het centrum van Willemstad ligt op 10 minuten rij-afstand, waar u kunt genieten van diverse bezienswaardigheden zoals de gekleurde huisjes op de Wilhelminakade, de Pontjesbrug en de drijvende fruitmarkt. 

In de buurt van het Blije Rust Resort zijn er diverse supermarkten te vinden, zoals Centrum Supermarket en Carrefour in Sambil, waar u terecht kunt voor al uw boodschappen. Wanneer u ’s avonds ergens een hapje wilt gaan eten zijn er in de nabije omgeving diverse gezellige restaurantjes te vinden, zoals de Niffo Huts en De Visserij.

 

Te koop Blije Rust Resort I Appartement 2

Extra informatie

Het appartement is goed verhuurbaar. Het is mogelijk om het appartement voor lange termijn te verhuren aan bijvoorbeeld artsen die in het ziekenhuis werkzaam zijn. Daarnaast is het appartement ook ideaal geschikt voor vakantieverhuur.

Ook voor eigen bewoning is dit een heerlijk appartement. Het resort is rustig en het appartement is van alle gemakken voorzien.

Maandelijks betaalt u ANG 410,- VVE kosten. In deze VVE kosten zit het volgende inbegrepen:

- Zwembadonderhoud

- Tuinonderhoud

- Wi-Fi

- Afvalstoffenbelasting

- Opstalverzekering

- Onderhoud van de buitenkant van de gebouwen

De VVE zorgt voor het onderhoud van het buitenkant van de gebouwen. Zij regelen dat de gebouwen geverfd worden en dat alles op het resort er netjes en verzorgd uit ziet.

De vraagprijs bedraagt ANG 495.000,- k.k.

Deze vraagprijs is inclusief meubels.

Heeft u vragen of interesse in een bezichtiging? Neem dan contact met ons op.

Adres

Blije Rust Resort I

Kaya Felpa, St.Michiel

Telefoon

(005999) 681-1227

Email

bottom of page